CORETAN TERBARU NADH

Kenangan oh kenangan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Uih menggamit kenangan sungguh. Tadi masa jalan nak ke rumah sewa ni. Ternampak kedai ayam penyet yang best gila tu. Adoi terus lapar perut. Masalahnya dah bungkus dari Sedenak ni.

Esok dah puasa pulak kan. Aku nak gerak awal esok. Nanti takot tersesat ke apa ke. Susah jugak kan? Lagipun kerja melambak ni. Kepala mula pening. Serius. Tak cukup tidur. Tapi mata sayang pulak tinggalkan blog ni.

Aku tengah terfikir idea. Tapi ada masalah jiwa melanda. Er perlukah aku menyambung cerita atau membiarkan sepi? Ni semua sensitiviti orang lain. Jadi korang terima jelah sambungan tu ye. Yang penting bukan sekarang. Aku masih pening.

Ps: Apasal aku suka mengarang cerita ye?

8 comments:

sergeant keroro said...

sebab minat, dan minat itu penting :)

p/s : sambunglah~

aimie amalina said...

sebab cite tu dah suke kamuu!~

we...betol2 cakap pakcik alien!
hehehe
papepon..
jage kesihatan yep2!
utamakan yg utama =)
salam ramadhan ye!

Suhaili Sarif said...

iffah...dr pihak akak,akk xnak iffah
utamakan yg lebih utama ya..
tp kalau iffah rasa nk mengarang jugak,memang akk sayang iffah lebih.hehe

JIJI YU said...

haha...sambung je la..dah ko minat..

Atiqah Sa'ahiry said...

all the best iffah..yang terbaik..perkara yang mustahak jangan ditinggalkan..selamat berpuasa..

Sunah Sakura said...

i pun pelik..kenapa u suke mengarang cite ek... ahahahah

~..Lesung Batu..~ said...

sambunggggg laa~~=p
ai pon pelik nape u suka mengarang cite (tiru kak sunah) hahahaha

fRaMe+LenSeS said...

buat ja apa yagn kita rasa kita suka. asalkan tak ganggu orang lain. ;)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers