CORETAN TERBARU NADH

Kapal terbang

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Korang pernah dengar tak lagu ni? Orang tua kata tak elok. Ada unsur lucah. Aku tak tahulah apa dia. Jadi aku tak rasa nak tukar set induksi aku esok. Pukul 11 ajar.

Lagunya macam ni:
KAPAL TERBANG
KAPAL TERBANG
TERSANGKUT
TERSANGKUT
MASUK DALAM LUBANG
MASUK DALAM LUBANG
TERTUTUP
TERTUTUP

Jadi korang pernah dengar ke tak? Ke aku je tahu? Aku ingat nak suruh bebudak tiru gaya. Tapi rasa macam agak 18sx. Jadi aku nyanyi je. Lainlah korang dah fikir lain. Kadang lagu pun buat orang berfikiran lucah.

Semua lawak nak lucah. Siap ada penceramah tu kata kalau lucu dengn lucah memang tak dapat dipisahkan. Makin kotor kepala. Ye tak?

ps: Korang janganlah melucahkan diri. Nanti ilmu asyik tak lekat je fikir benda macam ni. Rosak-rosak...

6 comments:

sergeant keroro said...

ape yang lucah nya?

p/s : hehe, maybe bila budak buat gaya jadi 18sx :P

AMMAR YASIR said...

video lagu ni xde ke?mcm best je..hehehe

Shuk_ArChie said...

Ye la... apa yg lucahnya... pasal kapal terbang je pon... nak pikir lucah pon x leh nak bayangkan dgn lagu ni... maka lagu ni FAIL utk kelucahan... tapi betul jugak la kata "sergeant keroro" tentang gaya tu..

Tukang Godam said...

errr... lucah tu aper ek.. sayer ni inesen (eja kanak kanak lagi haaa) hahaha


Godam : Tutor Kidnap File Flash Page Orang Lain

Sunah Sakura said...

ermm..sekarang ni sume benda lucah nak dijadikan lawak...kotor betul da fikiran masyarakat sekarang...

cik pulau said...

tak pernah dgr la iffah..
errr..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers