CORETAN TERBARU NADH

Nampak romantik kan?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Romantik sungguh pasangan bahagia ni. Kat FB aku ternampak gambar. Romantik sungguh. Dua-dua pakai baju bola. Yang perempuan pakai baju harimau malaya yang pastinya. Tapi romantik ke korang rasa?

Dua-due pergi stadium bola. Bersorak bagai nak rak. Dua-dua minat bola. Dua-dua bersedih atas kekalahan Malaysia. Tapi semua tu romantik ke? Romantiklah. Dua-dua ada minat yang sama. Kan best?

Masalahnya aku tak suka bola. Adakah aku akan jadi perempuan tu suatu masa nanti? Haha pengsan. Tapi apa yang aku nak sampaikan bukan pasal tu. Ni pasal romantik. Perlu ke tayang gambar romantik kat internet tu?

Ish tak suka. Kawan sekolah lama aku kot tu. Mestilah aku unfriend terus. Sakit mata aku. Haha bukan kenal pun. Tak apa kot remove. Ni nak tanya apa yang bestnya tayang gambar mesra kat FB? Nak bagitau semua yang kau ada pakwe?

Eh tak payahlah. Sedangkan yang dah kahwin pun boleh bercerai. Ni pulak pakwe. Menyemakkan mata orang lain adalah. Sibuk tayang sana sini. Tup-tup clash. Kan dah malu. Nak taruk muka kat mana wa tanya lu? Tak payah sakan sangat bergambar.

Kang ada yang mandrem jangan menangis macam mati laki pulak. Fikirkan ye kawan-kawan=)


7 comments:

Sunah Sakura said...

erkkkkk! gambo i mesra2 dengan froggy u ade jumpa tak?

Asiah Jaffar said...

Sy pun x minat bola.. adeh!
Org skg dah ramai yang tak tahu makna malu. Arini dia kaple ngan org lain, sibuk duk tayang gf/bf dia. tup2.. esok kaple ngan org lain plak!. moral: jangan duk excited sgt sblm kawin ok!!? huhu.. ye tak miss ran?

FasiHaH SupiaN said...

kalau ai yg nampak, rasa ai pun akan remove, tp kalau xbape kenal and rapatlah..sejak dua menjak ni i rajin remove org sket, pantang gambar tak kena,huhu

sergeant keroro said...

keh2.

p/s : semoga doa makbul :P

fieha said...

mmg selalu tgk psgn kapel letak gmba2 mesra..bygkn kalo kita sudah tiada kt dnia ni n x siapa thu password fb n gmba tu terus org tgk..nauzubillah...

sohai_loser said...

yaaa . setuju setuju setuju (:

missina said...

ermmm,,btul gak kan,,,mujur takde gmbr ngan bf,,dan tk pnh ada,,,hihihi,,kdg2 diorg ni tayg sbb nk bg tahu ini pakwe diorg,,,bukan pe kalau laki tu ada pmpuan len mestilh terkantoi,,,kann,,,terpulg la masing2 punye FB,,,huhuh

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers