CORETAN TERBARU NADH

Tershopping pulak

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku berjaya membeli gladiator. Kalau korang tak tahu boleh search. Memang terbaik. Haha apa lagi terus pakailah.

Nak sambung shopping kat Mahkota pulak. Tadi dah ada kejadian menyakitkan hati tapi nanti lah update. Dalam kereta. Haha

Jiji bukan ipad. Netbook jelah. Mana mampu beli Ipad. Huh! Lain kali jangan keluar shoppinh nescaya terus korang miskin. Haha macam aku=P

6 comments:

JIJI YU said...

menipis wallet akuw eyh..tadi aku g shopim kat pesta makanan..

NNisa said...

gegurl = shoppers :)

H.J said...

king of gladiator..haha

padlie said...

saya nk shopping tp takleh td... :(

Harry Potter punya pasal..

nabila faryzza said...

perempuan is shopping & shopping is perempuan. takboleh diposahkan. HAHA :D

sergeant keroro said...

gladiator, ape tu?? XD

p/s : sekarang dah kosong wallet, huhu T.T

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers