CORETAN TERBARU NADH

Penat

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Nantilah update pasal seharian di KL. Tapi memang best jumpa Sunah and the gang. Rasa nak duduk lama-lama je kat situ. Serius. Nak nangis. Jiran aku bising sungguh. Sila tutup telinga. Yang penting semua best. Suka jumpa korang.

ps: Makan tadi belanja ke apa? Lupa bayar=P

8 comments:

fRaMe+LenSeS said...

ahahahahha.. tu dia aihh..

Rozuan Ismail said...

haha.suka2 dapat makan free.huhu.thanks sebab join gak tadi.huhu

aimie amalina said...

waaa~ gembiranye..kiki=p

Sunah Sakura said...

wakakakaakkakakakak~

sergeant keroro said...

ok, tak jeles. :P

p/s : huhu T.T

FasiHaH SupiaN said...

wahh seronoklah dia...

cik pulau said...

jelezzzzzzzzzzzzzzzzz...uhukkkkk

aDisH.sHidA said...

akak belanja la iffah.....sedap kan...licin pinggan iffah..alhmdlah

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers