CORETAN TERBARU NADH

Jangan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Lagu ni betul-betul kena dengan emosi aku semalam masa drive balik Kajang. Entah kenapa. Lagu simple tapi maksud lagu?




Ignore lirik yang lain. Korang dengar bab chorus je okey? Layan lagu ni pulak=P

2 comments:

JIJI YU said...

hehe..aku tak nak dgr lagu..dah ramadhan dah ni..nk dgr nasyid lak..ahaha

sergeant keroro said...

setuju dengan jiji, haha

p/s : wekkkk :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers