CORETAN TERBARU NADH

Bola?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Ada aku kisah?

Ps: Mencari bakal suami yang tak suka bola grrrr!

11 comments:

suhaili sarif said...

spontaneous khamis..hahahahahahhaa

Sunah Sakura said...

huk alohh...

sergeant keroro said...

terima jela hakikat. haha XD

p/s : kena belajar minat bola, sikit pon jadi :P

aimie amalina said...

hahaahahaa
x larat nak kesah dah aih..=p

fRaMe+LenSeS said...

ahahahhaahahhaahaha.. tetttt~~

syrupmasin said...

haha..ade aku kesah :D

Lea IsNaw! said...

samalah..nak lelaki x suke bola jugak...hihi

cik pulau said...

hahaha..
tapi kalau dapat laki yang suka bola, kita pun akan suka bola gak.
automatik .
tak caye??hahaha

mas saari said...

moga jumpa bakal suami tak minat bola tu yek! heheheheheeee

Hanie_Dew said...

hanie minat ckit2 bola sebab player yang hensem hensem.kuikuikui. tapi kelebihan kite follow pasal boal ni, kita bole join topik dak2 laki borak. ngan adik,ayah,husband,bf.

msredcheesecake said...

susah jugak nak jumpa tu...hheee muga berjaya...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers