CORETAN TERBARU NADH

Serba salah lagi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku rasa serba salah dah. Bukak Fb serba tak kena. Bukak blog pun sama. Pergi sekolah tak kena. Tak tahu apa jadi kat aku ni.

Serba salah bila tengok komen kawan-kawan.

Serba salah bila tengok perbincangan di FB.

Serba salah bila nak approve blogger lain.

Serba salah bila nak update entry.

Serba salah bila aku seharusnya buat kerja tapi update entry.

Semua jadi serba salah dan serba tak kena. Sekian.

9 comments:

Nyamuk Terbang said...

byk2 doa bg perasaan srba slh tue hilang :)

Hamba Ilahi said...

kalau anak murid salah cikgu boleh tegur..

kalau ckgu salah sapa nak tegur?

(er, apa kes?)

JIJI YU said...

serba salah aku nak bace n3 ko

Sunah Sakura said...

dear..jangan lupa istikharah..

Sunah Sakura said...

solat hajat sekali...

Solihin Zubir said...

haha.. ni awat yg dok serba salah ja ni? ada masalah ka?

suhaili sarif said...

selesaikan yg penting dulu ya
xpe..take ur time...
ikut pesan sunah.hehe

sergeant keroro said...

cuba rehat :)

p/s : sebab pe ni?? huhu

cik pulau said...

Hahaha..
jangan seksa diri sangat lah..^^,

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers