CORETAN TERBARU NADH

dot.com

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Motif semua orang kat group tadi nak bercakap pasal dot.com? Sebab ada seorang blogger sudah menukar dot.com. Hadiah dari ehem-ehemnya. Amboi. Jeles yuuu.

Makcikcomel.com punya link. Haha tak adalah jeles pun. Saja menyakat. Ehem ehem dia suka sangat menyakat orang. Tu diberi gelaran maharajasakat. Grr.

Tahniah Ina. Siapa tak kenal Amalina si donut pelangi? Haha dah berdot.com. Kita bila lagi eh sayang? Tak ada ke orang nak sponsor ni? Jiran pun berdot.com. Segan pulak. Haha

Gedik gila statement. Tapi memang terbawak-bawak dot.com masa mesej tadi. Semua gara-gara sigajus.com. Dia tetiba pakai dot.com. Saja nak perli Inalah tu. Sampai merebak satu group taip komen letak dotcom.

Contoh macam ni, korangdahsolatke.com, siapataksolat.com

Aku dah gelak pecah perut tadi. Kesian budak tu, tak tahu apa-apa pun layankan je kisah dot.com aku. Haha  orang kata kalau sebut banyak kali boleh makbul kan? Siapanakbagiakudotcomfree.com. 

Yang penting dotcom ke tak janji blog sentiasa update. Ada orang nak baca. Ada owner yang jaga. Ada jiwa berblogging. Nak guna blogsemput.com sampai bila-bila aci tak?

ps: akusangataksukabola.com

5 comments:

sergeant keroro said...

hehe, jom guna blogspotsampaibila.com

p/s : semogadapatsuamigilabola.com

aimie amalina said...

hehehe
setuju dengan pakcik alien!

Sunah Sakura said...

ai la tu tak update walopun da berdotcom.. huhuhu

cik pulau said...

patotla datang pulau pun guna dot com. hahahaha

~..Lesung Batu..~ said...

iffah!!!!~~ ai bukan makcik laa..kekeke

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers