CORETAN TERBARU NADH

Cara nak mengorat

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku nak merepek boleh tak? Asyik serius memanjang. Mahu kepala aku pecah. Tetiba sakit balik. Haish asyik sakit je.

Ni ada cara mengorat. Tak taulah jadi ke tak. Haha kalau tak jangan salahkan aku ye.


Oh aku nak kongsikan lagu "Kalau"

Kalau i bagi baju
baju berwarna biru
mahukah kahwin
mahukah kahwin
kahwin denganku.

Okey boleh cuba menyanyi dengan orang yang kau suka. Haha comel lagu ni. Tak tipu. Tapi aku ada jawapan pada lagu ni. Tahu apa?

Tak mahu kahwin
tak mahu kahwin
kahwin dengan you.

Ps: Entry merepek. Kalau dia baca, harap dia boleh kembali macam biasa. Sila senyum=P

18 comments:

Suhaili Sarif said...

er..ni tips mengorat ke hehe

aiman said...

hehe.. ada org penah nyanyi ke?

p/s : xpandai la..

dayah aziz said...

happy nye die...;) pnjam mood.

Atiqah Sa'ahiry said...

tengah senyum ne...

asamasin said...

guling2..kelakar.. :D btw,the 4 sharing your info.. :D

H.J said...

sape dia tu??ngeeeh..hehe

eiyzniey said...

huyooooooooo

Ku Azhar said...

aiyook! :D

aimie amalina said...

cikgu!
jgn ajar yg bukan2 kat anak murid..hehehe



p/s:wuuu...tunggu sape senyumm tu..hehehe

JIJI YU said...

die tu ygn tgh tensen sekang ni ke

fRaMe+LenSeS said...

Perghhh.. ngorat ye? lalalalalala~~

sifu im said...

haha..aku x ngorat cmtu

Qaseh dalia adelia said...

ni mengorat ke nak minta penampo haha

maszull said...

salam iffah...kelakar mama,
siap boleh ada lagu lagi...

tip2 nak mengorat yg iffah bagi ni best juga...

pada sesiapa nak mengorat boleh gunakn tip ni..hehehe:)

~..Lesung Batu..~ said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiiii~~

sergeant keroro said...

hehe, siapa tu?? XD

p/s : kuar gi mane :p

reenapple said...

hebatnya tips mengorat.. huhu

Sunah Sakura said...

hohhh?? sape tuuu yang tak ok?

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers