CORETAN TERBARU NADH

Geng Blog Pink

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Apa? Haha aku suka ni. Sebab ada posmen tak bergaji menghantar sesuatu kepada aku. Haha nak tahu apanya. Ni dia. ZOOM IN!!!

Uiks apa ye?
Comel cupcake ni kan?

wah baju rupanya!
Sudah pakai (proses mencuba saiz)
Jadi kepada geng blog pink yang ada tempah. Tunggu saja tshirt korang yang comel ni. Berbaloi-baloi. Yang tak suka pink pergi main jauh-jauh. Oh ya Mini Kejohanan tadi, Rumah Sukan Seri Cempaka @ pink menang tempat ketiga walaupun mengaut 3 emas dari lima acara! Tahniah walaupun tak join. Tak terer sukan =P.
 Post by,
Miss Ran 



10 comments:

deeya said...

comey nyer pink ! :)

sissyira said...

salam

kita blogger hijau,tp nak main sini juga.hehe

Miss Ran said...

@deeya tak order eh?

@syira takde spe mara..hehe

Sunah Mohammad said...

nak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss Ran said...

@sunah alamak..kene order ritu g..khas tuk geng je..p kontek cik yaya..kot2 dpt

Solihin Zubir said...

apsal baju blog ijau xde? T_T

Miss Ran said...

tubuhkan la..hehe..syira mesti join

Sunah Mohammad said...

da tutup...T_T cantik baju tu..huhu..

Miss Ran said...

sdg pakai..aritu pun kate tak ley join..tapi dpt order..smpt..nant len kali k

.cik yaya. said...

HEHE COMEL2!! NNTI JALAN2 DALAM HOSTEL PKAI LAAAA.

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers