CORETAN TERBARU NADH

Kartun kegemaran

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku memang tak minat kartun. Tapi ada beberapa yang aku minat. Oh tengah tayang kat TV lah. Conan! Versi jepun? Apakah? Tak pernah tengok macam ni.

Pelik rasa. Haha tengok Zulhuzaimy TV 2 ke conan eh? Bak kata member aku, duda meletop hangat! Haha jangan berangan nak dia.=P Oh saheizy sam. Tetiba! Yeke aku eja ni? 
 Post by,
Miss Ran 

3 comments:

senyumSOYA said...

hhe..kalau tgok conan lm bhasa jepun lagi best,...smgt!!!

fRaMe+LenSeS said...

Nadh mai melawat Miss Ran balik.. ahahaha.. pelik2.. patut dapat rasa semacam bila baca nama Miss Ran ni.. tapi napa nadh rasa cam blog pelik.. ada perubahan ka? aduii la.. ahaha.. maaf Miss Ran.. kita segeng kan.. :D namo sombobg2 ng nadh ye.. ;)

nikaviolet said...

btol2....baru je tgk conan tadi kat tv3 yg versi jepun....lebih real n ori....

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers