CORETAN TERBARU NADH

Masih pink tak?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Adik yang kejam. How dare you? Dia kata blogku tak pink lagi. Wargh malas betul tukar. Lawa apa? Polka dot lagi. Nak pink jugak? Pinklah kan?

Kang ada yang muntah pink tengok blog pink sangat. Aku sedih. Nak jugak pinky. Tapi tak boleh keterlaluan. Ada entry best tak? Nak terjah. Bosan malam ni. Cerita stuck! Benci tengok CD pakai laptop. Nak guna DVD pengsan ayah. Haha tajuk cerita PLAYFUL KISS. Apa pulak tanggapan orang ramai. 

Tak ada kissing sangat pun. Dah CD kedua. Baru first kiss. Lainlah tengok cerita orang putih. Cerita melayu pun nak kiss jugak. Hampir!!! Filem apa? Entah tak tahu=P

2 comments:

AdyBudika said...

ahahhaaahhaaha

Muhsin Aminudin said...

datang lepak warung bosan2

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers