CORETAN TERBARU NADH

Ratu Pecut

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Haha saja nak memuji diri sendiri petang-petang. Bukanlah. Tu PCM kasi nama. Adoilah. Tak pasal ada gelaran baru. Oh ya, korang semua dah lapar kan? 

Aku merempit dari Skudai tadi. 3.45-6 petang. Sebab aku berhenti kat Pagoh tadi. Keluarkan duit. Sampai sesat cari Atm. Kesimpulan tanya orang. Aku yakin je ke hulur hilir. Dah penat berjalan baru tanya.

Sengalkan? Tapi aku tak nak cerita tu. Aku nak marah orang yang menggedik masa nampak perempuan yang drive. Sumpah rasa nak maki tadi. Aku dah 140KMJ tadi. Sekali boleh pulak dia follow rapat. Aku pun ke kiri bagi laluan. Kira ada lane kanan dan kiri je masa tu.

Dia buat apa? Masih slow bagi aku masuk. Aku bengang. Masuk lepas tu tinggalkan dia. Aku tengok dia tak nak pun pecut. Aku pun slowkan balik sampai 130KMJ. Dia follow je aku dari Tangkak ke susur keluar Melaka. Aku tak faham kenapa.

Aku pun pergi hala Melaka dan dia pecut laju ke KL. Motif nak follow rapat? Sebab nak buli aku ke apa? Adoilah. Myvi je pun. Kalau BMW aku consider lagi. Saja nak menaikkan darah orang. Aku tak rasa dia nak apa-apa. Dia suka kot follow rapat. Rasa takut drive sorang. GRRRR!

ps: Sunah dah jumpa hadiah tu. Patut aku sorok lagi susah. Ye tak? PCM pun bagi Sunah hadiah. Untunglah=P

6 comments:

Suhaili Sarif said...

140?
pengsannnn

sergeant keroro said...

untunglah kak sunah~

JIJI YU said...

hehe..kete ape ko drive..

aimie amalina said...

140?
pehhhhhhhh~ maw tutop mate rapat2 nih
weee
alhamdulillah..selmat sampai
mang ade pesyen owg suke cucuk2 ni...
adoiii

Sunah Sakura said...

budak ni memangggggg! bawak lajuuuu!! alhamdulillah sampaiii...

aDisH.sHidA said...

akak pun perangai lebih kurang iffah gak....kita tengah sedap2 tekan 140 ada plak follow pastu kita bg laluan dia plak slow mmg nak kena la kan....

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers