CORETAN TERBARU NADH

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Santai Bersama BEN ASHAARI
KLIK
Sebab entry dia memang best. Lagi-lagi kalau menyampaikan dakwah. Memang sikit pun tak terasa itu adalah tazkirah
Sebab jiran aku yang mantap. Dia selalu kongsikan hadis. Yang aku sendiri selalu lalai kan. Elok ada blog ilmiah kan?
Pakcik Jiji ni memang suka bergeli. Suka buat aku ketawa. Sebab tu ramai peminat. Setiap entry dia tetap ada nilai yang nak disampaikan. Bukan omongan kosong katanya.
Ini Chef terkenal abad ni. Sebab apa suka? Sebab banyak resepi. PCM tak makan orang punya.
Sebab? Entah. Ada extravaganza yang membuatkan aku selalu bukak blog dia even jarang sangat nak update=P

Banyak lagi blog yang tak tersenarai. Jangan kecik hati. Yang mana selalu aku komen tu memang blog korang best okeh! Blog bro ben tak payah tulis dah tahu memang best=)

34 comments:

Sunah Mohammad said...

waaaaaaaaaaaaa...segmen best nehhhh!

terima kasih iffah~ :)

KuNanGKuNanG said...

bila la blog sy nak glemer cam blog diorang ni..org dah berlari, sy ni bertatih lg.huhu

* Zaleta * said...

dr labuan mlancong ke sini

imnabila said...

blogwalking sini...
singgah dari segmen bro ben.. :)

TheMuks [SCC] said...

Join jgak ;))
jumpa awk kat belog BA & MTT >,<

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

JIJI YU said...

pakcik jiji tu kan macho ke..ramai peminat

shopping2u said...

singgah sni pulak :)

nazirulhazwan~ said...

wuwu, blog saye takde:(

ASaDa RyutaRo said...

ramai peminat uncle jiji nih.. hahaha..

datang dari list kat MTT

✿ boonga_kecik ✿ said...

sggah dr blog abg ben :)

Aku ikut jer apa abang ben suruh...

yatie Awang said...

jalan2 dr segmen yg sama

Amy Syaquena said...

Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..

fatin6789 said...

fatin datang melawat sini..dari segmen abg ben..tapi tak join pon..jemput singah blog fatin..

Dah follw sini(=
http://fatinliyana6789.blogspot.com/

Fazreen Misbae said...

singgah dari blog BA... :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah sini ..=)

Mr.Baiz said...

jalan2 sini..mr baiz ucapkan selamat berkenalan..

anem ahia said...

hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

http://sukedukeblog.blogspot.com

aku dan segalanya said...

slm kenal ...terjah dr segmen BA

Adzriel @ Liza AB said...

salam org kajang. blog yg kak liza pernah terjah juga nii

farina sulaiman said...

folo sini

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Tengku Nizam said...

xde pon dalam list! huhu

Lulu Caldina said...

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan... (^^,)
singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

PeRmAtA bIrU said...

singgah sini terjah blog2 pilihan hati n folo..hahhah

fRaMe+LenSeS said...

berlaku keterharuan di sini. T.T

i n n z c h u b b y said...

cik inn dtg singgah~

sesi terjah drp belog incik ben..

cik syira said...

syira singgah sini..dari blog abg ben..;)

Golden Rose said...

singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ms. Ann said...

SINGGAH 5 BLOG PILHAN..

EMMM.... HAPPY BLOGGING

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Zue Zoey said...

Singgah sini utk lihat blog pilihan hati kamu ^^

nadia rosle said...

serbu menyerbu (:

Ninie Dora said...

ninie singgah sini lagi..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers