CORETAN TERBARU NADH

SEGMEN: DISEBALIK TABIR BLOG

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
BEN ASHAARI
Okey, klik gambar ni!

Tak menawan? Pedulik!
Cerita owner blog: Nama timangan Ran. Kenapa? Sebab dari YM, semua kenal dengan nickname tu. Baru 16 hari bergelar insan berusia 22 tahun. Seorang bakal guru. IPG yang khusus. (Malu bagitau). Agak rajin memasak. Tapi tulisan? Nauzubillah. Macam mana aku nak praktikum nanti? Tak ke haru? (Masih pening memikirkannya)

Follower sekarang: 257 orang. Tapi yang betul-betul follow adalah dalam 10 =)

Soalan cepu mas dari bro ben kita:

Soalan 1: Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

Jawapan: Sekarang mungkin aku mungkin akan mengarang cerita cinta di notes kat FB. Atau main farmville mungkin=)

Soalan 2:Ceritakan kepentingan blog kepada anda

Jawapan: Kepentingannya aku dapat mengisi masa lapang aku. Aku suka bercakap. Jadi kalau tak ada yang nak dengar aku luahkan je dalam bentuk penulisan kreatif.(Puisi, Sajak, Cerpen, Novel)

Soalan 3:Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

Blog kesukaan aku mestilah Bro Ben, sunyi kalau tak ada update dari BELIAU. Selain itu, blog member-member iaitu nanimasz dan blog borak kosong. WOOT2, Izamir R, Iqbal hakimi, NESLO, TASHA, SUNAH, NIQ, ENCIK NAKAL. Semua yang ada kat bloglist akulah.
 Post by,
Miss Ran 

13 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Miss Ran said...

yeye
da dtg td..hehe

nadiemsharmz said...

saya....nadiah aka nadiem tgh jln2 jengok2 lepak2 kat belog anda dari segmen incik ben...

bosan2 meh jengok sy punye...dak bru blajo..macih!=)

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

Nour Akmal said...

hye..
singgah dr blog BA..
salam kenal ye..hope lebih maju dalam dunia blog..
keep in touch ya...=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

slumberznanie said...

dah sampaii cniii.. follow kamuu

Miss Ran said...

yeyeh nanti akak melawat lak ye..wakaka akak

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat dr segmen abg ben..

stay tune wife me!
more make up & shawl tuto at my side bar =)
catch me..and i'll catch u too..
lets join pinky!

Miss Ran said...

@nour
yeah mekasih
t i dtg terjah

@slumber
tocei2...mekasih polo

kejap t dtg terjah

Miss Ran said...

wah pinky mama..ai like

t terjah

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

Miss Ran said...

hehe tengs dtg dek

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Miss Ran said...

yuhuuu salam perkenalan jugak..nnti sy tgk lek oke

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers