CORETAN TERBARU NADH

Syaitan selalu menggoda

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku asyik digoda je. Mujur ingat Allah lagi. Tulah iman tak kental. Asyik terikut amarah je. Selamat masih ingat ramai yang sayang. Blog ini bukan diari aku. Jadi aku tak boleh main post je. Jadi maaf kepada yang tersaspen dengan entry sebelum ni. Klik sini.

Aku tengah bengang sebenarnya. Tu main post macam tu. Tapi mengenangkan hati-hati pembaca. Koy iye ada. Jadi aku tak jadi nak mengatakan siapa beliau. Broadband sebagai bidan terjun je. Tak pasal-pasal broadband salah. Ikut hati mati. Haiyooooo...Kuatkan imanku melalui dugaan yang mencabar Ya Allah=(

 Post by,
Miss Ran 

5 comments:

Nizam said...

sabar2,,,nizam pun cepat marah tapi sabor je lah... hehe

Sunah Mohammad said...

nape ni sayang...banyak2 bersabar ek...:)

Miss Ran said...

@nizam aah skit je ati..sbo2

@sunah tak nk ikut hati..kang sakit plak

deeya said...

kesian broadband .. ape salah beliau . sila salah an ibu yang mengandungkan beliau :p

Miss Ran said...

@deeya haha tula bodband jugk slh..hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers