CORETAN TERBARU NADH

Keluar malam? Wajarkah?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ada lagi komen. Kali ni insan tak dikenali. Da suruh aku keluar warung. Tetiba aku terfikir wajarkah seorang perempuan keluar malam?

Dulu aku suka nak keluar malam. Ada pernah keluar dulu-dulu. Masa muda dan nakal. Sekarang tak berani. Drive malam lagilah tak berani.

Kenapa? Pasal aku perempuan. Lainlah lelaki. Dulu pernahlah skodeng maknyah. Lepak downtown. Lepak tasik. Lepak kat dataran merdeka tu. Tapi ada bodyguard. Sekarang?

Minat ada tapi takut ada. Haha banyak kes sekarang. Tak nak mati sia-sia. Lupakan makna enjoy! Kita layan cerita kat rumah lagi seronok. Ye tak?

7 comments:

aNis sHazLiN said...

anis selalu gak lepak2 luar mlm2...tp ade yg teman ar...kdg2 ngn abah..adik2 bodyguard...pakwe...ehem! bahaye gurl kuar mlm2 sorng2...

Mr H said...

Bahaya perempuan keluar malam.. But, ikut keadaan gak la.. But, still bahaya..

kAmi dAn mEreKa!! said...

kalau ade member, layan je. tapi sensorang tu, aish, memang kena pelangkung dgn mak la kan. hehe =)

aliarosli said...

errrrrrrrrrr, fly dulu

tapi skunk dah bek

hahhahhahhah

akakkkkkkkkk, taknak topup ke??

bagi kite jelah

ishiko said...

betol!!!!!!!!!!!!!111
hehee.. kuar utk smbut hari penting brsama keluarga dan kawan2 blh juga sekali-sekala...

*meyh singgah belog, sudah berwajah baru~

aliarosli said...

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/04/pemenang-jom-kira-bintang.html

Naniey TJ said...

sbtlnya aq d didik oleh org tuaku m;jd gadis yg pnuh adat.... aq x prnh kluar mlm tnpa kluarga.... tp mgkin itulh naluri remaja yg slalu m'ronta2.. smpi ak t'lalai sktika... tp alhmdulilah tiap kli nk kuar msti ckp kt mak... pak cik aq kte, prmpn x senonoh je ske kuar mlm... kdg2 ap yg dia kte btl... bknkah mlm itu m'ciptakn byk kjhtn.. klu kte x b'nsb baik, kte akn t'jbak dgn kjhtn itu...so now... ble d fkr2kn..x wjr ank gdis kluar wktu mlm... kte org tua2 x sopn n yg pntg kslmtn tu x t'jmin..n hope xkn ulngi bnda ni kalau dgn hal2 yg x pntg...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers