CORETAN TERBARU NADH

Cinta Sakura

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Bukan apa. Tetiba terasa nak tahu maksud nama HASUNAH. Sekali keluar enovel yang bertajuk Cinta Sakura. Yang peliknya ada nama watak Hasunah. Er adakah ini kebetulan? Sunah memang suka sakura. Ke orang yang menghasilkan enovel ni memang mengikuti blog Sunah.

Apapun korang pergi terjah SINI. Semua bab yang dia hasilkan ada kat SINI. Aku pun baru nak membaca. Popular pulak ustazah kita seorang ni.

Oh ya aku nak beritahu semua pembaca kenapa aku pilih perkataan PART dan bukannya BAB. Part tu bagi aku lebih kepada bahagian. Jadi ikut suka aku nak buat sampai bahagian mana. Kalau aku habiskan karya sampai Part 3 pun orang tak pelik. Nama lagi cerpen bersiri.

Kalau dah letak bab. Tetiba aku tamatkan kisah tu bab 3. Mesti korang pelik. Bukan bab tu kat novel berpuluh-puluh. Tu je sebenarnya. Tapi bagi aku sama je. Aku memang tak berniat nak hasilkan novel. Tak pandai. Janganlah mintak tunjuk ajar sebab aku memang tak layak. Tengok je kat SINI. Punya ramai novelis berbakat=)

Siapa tahu maksud Hasunah? Meh bagitahu aku meh=P Kredit to jiran aku Ustaz Nadh sebab carikan maksud Hasunah. Dah tahu dah. Lalala...

3 comments:

Sunah Mohammad said...

entahhhh... ape eks maksud dia~~ :p

fRaMe+LenSeS said...

maksud dia? tettt :P

eith said...

bta+pekak+bisu= gorjez. hehe.. singgah n follow~ ^^
hasunah kalau tak silap -> yang indah.(:

*hasnaa'=yang cantek.

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers