CORETAN TERBARU NADH

Aku berbakat?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Tak tahulah ada bakat ke tak. Tapi aku dah buat keputusan nak masuk pertandingan. Tiga cerpen tiga sajak. Cuba jaya je, Korang doakan ye!

senarai sajak yang terpilih:

senarai cerpen yang dipilih:

Tajuk pun baru reka tadi. Tak harap hadiah? Tipulah. Tapi saja nak bagi orang tu pening cari yang best! Doakan aku oke?

 Post by,
Miss Ran 


4 comments:

Sunah Mohammad said...

saya sokong!!!!!!!!!!!!!!!!!! cerpen no 1! hahaha~

Miss Ran said...

hehe sunah laju je..tp de due cerpen nme sunah..hero je lain..agk2 dorg perasan tak haha

Sunah Mohammad said...

oh! ha'ah la..yang no 3 tu..ekeke~

Miss Ran said...

haha tula.mkin pemes nme anda

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers