CORETAN TERBARU NADH

Maafkan aku

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Maafkan aku. Aku rasa macam tak larat memanjakan blog hari ni. Sakit kepala menyerang. Sebelum blog melabuhkan tirai. Aku nak sampaikan mesej baik punya kat Pakcik JIJI. Sebab dia kata aku kena kahwin sebab buat cerita BILA CINTA. Oh habislah aku.

Kalau tulis cerita pasal kahwin kena kahwinlah ye? Kalau cerita pasal cerai macam mana tu? Hai pening aku menengok komen-komen suruh kahwin ni. Aku yang muda remaja masih belum nak kahwin ye. Tak layak lagi rasanya. 

Tengah tunggu Pakcik JIJI kahwin dulu. Sesiapa nak mengorat bolehlah bagi nombor kat dia. Hati dia gembira nak buat GA tu. Makin sakit kepala aku menaip pasal JIJI ni. Tak tahu pasal apa. Haha nilah entry paling merapu yang aku pernah taip.

Serius kepala tak mengizinkan aku bermanja dengan blog ni. Selamat masih mood bercuti. Weh sesiapa nak bini pemalas bolehlah mengorat aku yang gembira ni. =P 

Oh ya. Aku ada selitkan widget Koleksi Cerpen. Rasa nak membaca cerita pendek bolehlah klik pada tajuk. Aku tak reti sungguh buat menatang tu. Banyak lagi cerpen aku buat. Cuma tak siap sambung. Jadi malas nak letak link. Tergantung je banyak. Dahlah tuan belog nak melabuhkan tirai.

Selamat malam semua. Assalamualaikum=)

6 comments:

JIJI YU said...

hehe..tu la ko dok layan aku yang hensem cenggitu le jadinye

mas saari said...

suka baca cerpen2 iffah..
tapi ada lagi yg tak sempat baca...huhuhuhu

Andrik McVean said...

bini pemalas..hahahahha...x mungkin :)

cik pulau said...

senang2..
kawenkan je korang berdua ni..
habes cerita..
lalala~

alamaakkkk!!!
larik.. berenang laju2 balik ke pulau.. =p

Sunah Mohammad said...

wahhh~ widget tu cane nak wat???

anismelon said...

miss ran penggemar cerpen erk..patot lah leh komen and bg idea kt anis hari toh..anis mmg fail bab bab 4mat cerpen nie..ngeee

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers