CORETAN TERBARU NADH

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Santai Bersama BEN ASHAARI
klik okeh
DSC_0061
Ramai blogger dalam Malaysia, Seperti kereta yang sibuk di jalan raya. Blogger mula sedar kepentingan blogging dalam kehidupan seharian. Namun, mereka harus bersungguh untuk mendapatkan entri yang baik, berkesan serta mampu menarik minat pembaca. 

Ramai blogger beratur untuk matlamat sama. Iaitu blogging demi mendapatkan pembaca setia. Walaupun ramai berlumba-lumba tapi ada segelintir blogger yang sanggup menghentam rakan. Kita perlu sesekali memandang cermin sisi. Untuk lihat pelbagai jenis saingan yang mendatang.

Mereka mencari idea untuk mendapatkan publisiti. Perkara ini samalah seperti pemandu kereta yang tak sabar menuju destinasi. Mereka memandu melalui lorong kecemasan yang disediakan. Sikap pentingkan diri dalam kalangan blogger harus dikikis serta merta. Sekian.

15 comments:

Sunah Mohammad said...

jangan lupa cermin sisi...

fRaMe+LenSeS said...

setuju.. :) bak kata boss ai, cermin sisi untuk melihat dibelakang. apa yang kita dah wat. trace yang kita tinggalkan. :)

Mrs.Yie said...

singgah tengahari :)

mas saari said...

bestlah entri ni...
padat dan tepat!
semoga iffah terus berjaya dalam berblog!

'CikMimiEy' said...

cermin sisi ?? TERBAIKKK !!! nice entri .. keep blogging ~~

shopping2u said...

dtg sini pulak..

jgn lupa kembali..

http://www.my-shopping2u.com/

ha...entri ni best :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

entry terbaik..!

EimaruSi|ence™ said...

Entry nih best. Bahasa pun mudah di fahami. Memang layak awak tulis cerpen.

♥ Frau Reen ♥ said...

best la..puji ni..btul peawk kate..
jom folow n komen kt cni

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

i done folow u

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 57%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

hehe..cermin sisi. =)
jangan lupa tenok jalan. kemana hala tuju jalan yang kita pilih. samaada jalan menuju ke destinasi yang hakiki..mahupun jalan mati?
kita menentukan dengan usaha kita.
semoga tak sesat jalan ya ;)

terima kasih berkongsi pendapat dan teguran~


pakcik punya link blog entri segmen ni :

http://fadzli-rt.blogspot.com

Sal Saari said...

betul cakap miss Ran tu..
yang penting nawaitu mesti betul..

cik Ida said...

suka entri ini.. :)

Alia Natasha said...

saya agak terkezutt :)
sebab membaca pandangan anda yangs sangt sngt bagus ! knp sebelum nie saya tak jumpa blog nie . haihh .


http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

best entri ni...
ringkas tapi padat... (^^,)
semoga berjaya dlm dunia blog...

cik gege said...

yup setuju! jangan asyik memandang ke depan. kadang2 perlu jgk jeling ke cermin sisi. baru selamat hidup..=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers