CORETAN TERBARU NADH

Apa salah ANWAR HADI?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Buat video tapi malu nak tayang muka sendiri. Nilah bangsa yang dibanggakan sangat tu. Harap je MELAYU sesama MELAYU. DENGKI tak sudah-sudah. Kenapa? Rasa seronok maki orang tu. Dengki ke dia sangat popular. Siap belajar kat oversea. Atleast dia berani tayang muka. Berani timbulkan isu yang memang patut diutarakan. Dia bangga dengan loghat negeri kedah even dia pandai speaking. 

Dahlah MELAYU. Hentikan sikap anda. Tak kemana. Anda maki. Anda dapat dosa. Babi? Kesian kat babi. Haiwan tu dapat nama. Kenapa nak sangat cari publisiti. Tak boleh terima dan tengok kejayaan orang lain. Allahuakbar lagi mengaibkan anda yang konon bergelar penganut agama ISLAM tapi perangai? Malu aku mengaku. 

Kalau Nabi tahu umat akhir zaman dia macam ni. Menangis Baginda. Aku turut terkesan. Malu sebagai saudara seislam. Malu sebagai orang sebangsa. Malu sebab korang ada di MALAYSIA. Tak cukup bencana di Jepun? Kenapa nak sangat ada PHD tu? Tolonglah wahai Melayu dan ISLAM!!!
 Post by,
Miss Ran 

5 comments:

Sunah Mohammad said...

sabor je la ye...

Budak Botak said...

umat Islam tu kan bersaudara, knapa nk gaduh2 pon xtau la Bdk Botak...

Miss Ran said...

@sunah tula sunah..sian plak..da popular ramai dengki..tak knl snyp je

@budakbotak erm tula tak paham kenape kene dengki2 gado2

HATYCIKNUURUL said...

uicc,ade ek vid yg benci anwar hadi,.isshh3,diorg ni,.xde keje lain,.

Miss Ran said...

tula mmg takde keje..dengki

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers