CORETAN TERBARU NADH

Lagi 599 orang

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Apa tu? Haha bukan aku tengok bilangan follower ni. Makin bertambah. Alhamdulillah. Hari ni bertambah tanpa ada statement "Follow me back". Jadi harap mereka ikhlas mengikuti blog aku ni. Terima kasih 901 orang tu. Kenapa kena 599?

Bak kata bro Ben semua orang ada impian. Sifu nak 20ribu. Gila. Banyak tu. Hope dapatlah. Aku nak 1500 je. Buat masa ni. Akan datang 15 000 pulak. 99 orang untuk capai seribu dan kalau dah capai tak boleh kata aku blogger baru. Sebab selalu segmen 1000 follower ke bawah baru digelar blogger baru.

Semangat kena ada bila berblogging. Jangan sebab tikus berkeliaran keju dibuang. Apakah? Rosak peribahasa. Jangan sebab nila setitik rosak susu sebelanga. Baru betul. Apa yang penting? Semangat yang kental. Jangan terlalu bergantung harap kepada orang lain. 

Aku pun memang suka berharap. Berharap orang tinggalkan komen. Tapi aku sendiri malas komen. Suka klik button like je. Hehe kak Shida suruh letak button like. Ni dah ada. Korang boleh like je kalau malas komen. Akulah antaranya tu.

Aku baca blog sendiri tetiba rasa annoying. Sebab background. Mata korang tak sakit ke baca? Tukar background lagilah macam ni. Kesian pulak kat korang yang membaca=P

3 comments:

Muslimah Optimis said...

teruskan menulis.. hihihi.. tahniah atas pencapai blog anda.. keep it up..

fRaMe+LenSeS said...

tahniah Miss Ran. nadh mendoakan kamu.. dapat capai apa y kamu mahu tu.. tahniah skali lagi..

Sunah Mohammad said...

dah like, da komen jugak... hahahahha~ chaiyok2!!!

tukarlah lagi...i pun nak suh tukar... hahaha~ n besarkan sikit lagi ruang post ni.. :p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers