CORETAN TERBARU NADH

Sunah! Sini kamu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sunah? Korang kenal dia kan? Dia ni memang. Suka sangat cari pasal. Yalah terover. Sampai aku naik lemas. Dia terlalu...Rasa macam nak marah je sekarang ni. Tapi aku tak boleh ikut emosi. Kang hero dia marah pulak. Tapi aku memang geram sangat dengan SUNAH! Siap bagi link kalau korang tak kenal mana satu Sunah!
































Errr terlalu baik. Baik sebab buatkan kod, baik sebab buatkan gambar untuk enovel aku. Baik sangatlah.

Tak tahu nak balas budi dia macam mana. Hah lagi satu dia pergi buat post lagi kat blog dia. Siap letak kat sidebar. Saja nak kongsi trafik dengan aku. Wah malulah. Thanks Sunah. Walaupun kita kenal kat segmen bro Ben je tapi macam-macam ustazah ni dah sumbangkan kat aku.

Yang paling penting ilmu agama. Aku banyak muhasabah dari blog dia. Nak nangis rasa bila ada orang terlalu baik dengan kita. Wah tak tahu nak cakap apa. Tak ada kata yang boleh aku tujukan dia melainkan terima kasih banyak-banyak.

Sebab dia orang tahu aku buat cerita. Sebab dia blog aku ramai orang datang. Sebab dia aku dapat buat sidebar macam aku impikan masa zaman tok gajah. Nak buat sendiri tak tahu. Tu pun peluh-peluh buat sampai pukul 3 pagi. Nak dapat hasil tu. Wah usaha tangga kejayaan. Sunah, this is for you!

4 comments:

Belog MTT said...

Buat suspenderrr je.. HAHA :D

Sunah Mohammad said...

nak menangis lagi........... T_T

fRaMe+LenSeS said...

terharu bagi pihak jiran. mekaceh cik Sunah. ai ucap maceh wat jiran ai happy n terharu garu.. :P

mas saari said...

walaupun belum bersua muka akak tau sunah mmg baik...hehehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers