CORETAN TERBARU NADH

Abang tak tahan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Rindu, abang tak tahan. Jom kahwin. 

Apakah keyword ini?

Makin ramai otak tak suci.

Tak faham aku.

Kahwinlah kalau nak.

Jangan bebankan masalah dengan sanding ke adat merepek tu.

Sila kahwin dari kau buat maksiat.

Lepas tu kau buang.

Cantik sangat!

Lepas tu silalah jawab dengan Allah S.W.T.

PS: Aku ada baca satu blog yang berunsurkan lucah. Aku harap janganlah ada orang search blog macam tu lagi. Sumpah lucah. Komen apatah lagi. Suka fantasi you, pandai you buat cerita, jom buat bertiga. What? Pengsan. Blog aku tak suci dengan hadirnya keyword annoying ni!











2 comments:

Sunah Mohammad said...

errr... -_-"

~..Lesung Batu..~ said...

erkkk~ terkejot tengok tajuk nih kt entri kamu sis! hahaha rupanya key word..adess xde keje tol owg yg search tuh..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers