CORETAN TERBARU NADH

Kakak aku

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Hari ini dalam sejarah. Aku tak kira nak bercerita jugak. Senang buat kenangan nanti. Kan akak? Haha buat kesekian kalinya aku membahasakan diri aku dengan dia akak. Hope tak ada jurang yang membezakan hubungan ni.

Kakak saya banyak menaip hari ni. Penuh YM. Akhirnya dapat borak dengan dia kat YM. Kalau tak senyap je. Invi sokmo. Terasa terharu. Kenapa? Rahsia. Tapi hari ni aku dengan rela hatinya panggil dia akak.

Sebab apa dulu aku tak panggil? Nanti aku cerita. Tunggu seorang pakcik balik mendaki. Dia pun nak baca entri tu. Iya ke? Ke salah faham. Lantaklah.

Janji aku ada kakak. Harap kakak ni tak gaduh-gaduh macam kakak sebelum. Erk lupakan.

Mari berkenalan dengan kakak aku ni. 

Aku hormat dia. Tak panggil akak tak semestinya aku tak hormat. Serius!


Alhamdulillah. Sekali taip mesti nak nyanyi lagu Maher Zain. Apakah?

4 comments:

Faaein Talip Roy said...

nak berkenalan ngan kakak hang jugak lah... boleh meramai2kan kawan.. hehehe..

JIJI YU said...

ha'ah..elok le tunggu aku.kakak ko tu kiut tak.ehehehe

mas saari said...

nak jadi kakak jugak...hehehehe

Sunah Mohammad said...

erkkk~ jiji oiiii~ kemain lagi eks~ hahahaha~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers