CORETAN TERBARU NADH

Selamat datang follower!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kepada follower baru aku ucapkan terima kasih sebab singgah dan follow. Aku nak menjawab soalan seorang ni. Dia tanya buat novel ke? Sebenarnya bukan novel. Cerpan. Cerita panjang. Kalau novel tak tentu boleh habis ke tak. Kira cerita suka-sukalah.

Oh ya terima kasih pak cik sebab bagi aku trafik. Pakcik ni popular ke apa. Baru satu entry dia letak LINK. Kalau letak kat bloglist makin ramailah datang blog ni. Malu pulak. Blog aku ni biasa je. Seganlah tetiba orang follow.

Terima kasih pakcik jiji. Tak ada hadiah. Haha selamat datang semua. Cepat-cepat penuhkan aku punya follower. Aku nak 1500. Boleh tak capai agak-agak?

Weh janganlah suruh aku sambung cerita cepat-cepat. Mahu jammed otak aku. Cerita AKU, DIA DAN PAPARAZZI pun belum karang. Mahu korup otak aku ni=P

ps: Aku tak nak pun beli handset. Saja bagi contoh handset. Kang ramai kata aku gila gajet pulak=) Terimalah cerita Kurasakan sesuatu tu. Tekan older post okey=) Mahu Mcd!!

3 comments:

JIJI YU said...

pakcik tu mmg gila glam pon..nanti ek..kalo aku wat entry suh korang mengampu aku baghu aku wat bloglist ok tak..ahhaaha

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. pakcik tu memang bagus bebetul.. pakcik glamer lah katakan.. hahaha...

wah.. banyak cerpen.. nak bacalah.. lepas ni buatlah novel.. inshaAllah ada aje nak membelinya.. =]


Salam kenal dari FTR... =]

Sunah Mohammad said...

hahahaha~ macam-macam eks pakcik tu~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers