CORETAN TERBARU NADH

Terima kasih Bro

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ada yang rindu ke? Serius terkejut komen 31 belum publish. Follower 1011. Ni semua gara-gara segmen. Pengsan weh! Terima kasih follow. Pergi Alamanda tadi=) Nanti aku cuba menyinggah dan kritik.

Semua puji ni. Tak ada pulak yang kutuk. Terima kasih. Yeke cepat loading? Aku nak loading blog sendiri punyalah lama. Macam mana ni? Dah lebih 1000. Tak dapat digelar blogger baru lagi=P

Apapun Ben Ashaari memang banyak pengaruh. Sekelip mata je ramai terjah. Pengsan. Siapa berani kutuk bro Ben nampaknya silap besarlah!

5 comments:

farasakura said...

fuhh feymes cik ran skang :)

fRaMe+LenSeS said...

Nadh lagi kritikal ka? berkali2 approve, lebih dari 50. huu apa pn terharu. n tahniah jiran dah masuk 1k . :)

mas saari said...

wah!! tahniah...
dah lawan akak nampaknya...huhuhu

cik pulau said...

wohooo... dah cecah 1000...
tahniah..
memang.. join segmen gak..
naik terus follower.. lalala~

Sunah Mohammad said...

wow! tahniah!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers