CORETAN TERBARU NADH

13 satu hari

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Korang ada? Aku gila update ke apa. Serius tak sedar. Kalau post ni masuk 14. Kalau post cerpen bersiri lima belas. Serius sakit mata tengok. Banyak sangat aku update. Persoalannya ada ke yang membaca? Entah. Aku tengok komen je. Kalau komen banyak. Banyaklah orang baca. Ke korang ada cara lain?

Saudara Ady pun nak post entry banyak-banyak hari ni. Tertanya-tanya Sifu Ben publish berapa banyak. Lagi banyak kot. Ada 20? Huish. Ni semua aku belajar dari dia. Bukan senang nak jadi senang. So bersusah-susah dahulu.

Insyaallah ada impian aku tercapai. Harap sangat. Aku pelik. Bila cerita yang tak melibatkan blogger tak banyak pun komen, Bila ada blogger banyak sikit. Ada apa-apa ke? Aku musykil. Tanya je. Tak berburuk sangka pun. Tak baik. Allah marah=)

2 comments:

Sunah Mohammad said...

jangan update cepat sangat... 1 jam 1 entry ok lah... bagi menari2 jap kat bloglist tu.. kang tak sempat orang baca..kalo cepat sangat.. :)

mas saari said...

banyak tu...
akak paling kurang 4-5 entri je satu hari...dah set time, pagi 1, tgh 1, ptg 1, mlm 1 atau 2...hehehehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers