CORETAN TERBARU NADH

Blogger in draft

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
First time dengar. Biasalah. Pasal IT ni lambat sikit. Apa yang aku dapat tengok. Benda ni sama macam blogger. Cuma nampak moden sikit. Yan penting tak reti nak godek. Wah ni malas ni. Ingat nak tengok blog update. Yang macam dashboard blogger.com tu.

Tapi tak keluar-keluar. Aku ingat nak try guna yang tu pulak. Sebab blogger buat hal. Lama pulak tu. Penatlah. Korang yang aku follow tak nampak korang update tak. Yang mana ingat link adalah aku baca. Yang tak ingat maaflah. Bukan sengaja.

Korang rajin ping kat FB bolehlah baca. Wah macam si buta tercari-cari jalan pulak. Ni baru buta tak nampak blog orang lain. Belum buta sepenuhnya. Ya Allah aku bersyukur walaupun mata agak rabun tapi still boleh membaca.

Kesimpulan, korang pernah dengar ke pasal blogger in draft ni? Kenapa aku je tak tahu? Malu*

2 comments:

^ai-mie : 아이-미^ said...

den pun x tau... apakah itu?

Sunah Mohammad said...

penah.. ri tu sekali login blog mas ahmad safwan, dia guna blogger in draft... erkkk! terkantoi pulak... :p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers