CORETAN TERBARU NADH

Hari ni hambar tapi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku tak tahu kenapa aku rasa macam ni. Mungkin sebab cemburu melampau. Ya aku cemburu tengok orang berjaya. Gila ramai follower. Tak sampai 6 bulan pun ada. Pengsan. Aku dah mencuba tapi entah. Susah nak tafsirkan. Korang faham ke perasaan aku ni?

Aku rasa dah malas menaip sebenarnya. Serius hari ni rasa kosong. Kosong sangat. Umpama makan nasi tak ada kuah. Boleh ke? Mungkin jiran tak ada. Sunah lambat sampai. Tapi kan Sunah. Terima kasih setiap entry kamu jenguk. Dah terharu ni. Walau macam-macam yang buat aku rasa hambar.

Nak masak pun malas. Semalam beriya masak serimuka bagai. Hari ni telur dadar dan sardin. Pagi roti sardin bersalut telur. Bahan sama bentuk masakan je lain. Apa yang tak kena? Nak kata aku dilamun cinta mestilah tak.

Tapi, hari ni pakcik teman. Yeah. Terima kasih. Pakcik ni sengaja buat aku marah. Sabar jelah. Tapi nak buat macam mana. Siapa suruh dia follow aku. Kan kena tengok blog ni setiap hari. Masaklah aku nak support pakcik ni. Dia makan banyak okey.

Kesimpulan, ada ke rindu kalau blog ni tak ada?

6 comments:

Solihin Zubir said...

sabarlah... nnt akan tiba masa kamu.. yg penting, jgn give up.. niat mesti ikhlas.. utk memberi manfaat kpd pembaca.. =)

JIJI YU said...

pakcik tu mmg pon..mmg gile glam..hehe..

mas saari said...

janganlah camtu!
akak always support iffah...

Sunah Mohammad said...

i rinduuuu....

fRaMe+LenSeS said...

sabar lah jiran, Nadh ada ni support kamu. :) boleh tu..:) kan kak @mas Saari kan? hihii

miss Sushi ♥♥ said...

follower is not really important lah kak.Readers! :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers