CORETAN TERBARU NADH

Isu artis maki blogger

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ada fanpage lagi. Aku malas nak heboh. Tapi kalau dah memang video tu sangatlah tak sesuai dengan budaya setempat negara kita. Ia bertentangan dengan agama. Wajarlah dia meminta maaf. Video tu umpama menggalakkan maksiat. Para isteri tentu malu melihat adegan yang dipertontonkan.

Apa? Patut tukar Video tu menjadi cara-cara mengajak berzina. Senang cerita. Tarik balik video tu. Jangan hentam blogger dengan kata-kata makian. Ingat kami ramai. Kau pun aku tak kenal siapa. Oh tak popular. Buat apa nak bikin panas sedangkan terang-terang salah kau. 

Sila minta maaf kat seluruh rakyat Malaysia khususnya Islam dengan wujudnya video yang kononnya bertaraf antarabangsa. Ingat sikit apa saham kau bila kau dah hasilkan video seumpama itu. Ni isu sensitif jadi harap kau sedar yang kau berada di Malaysia. Bukan negara yang rata-ratanya tidak BERAGAMA ISLAM.

Apapun memang sekali je aku tengok video tu. Lepas tu tak nak dah. Cukuplah dosa yang memang dah banyak. Bertaubatlah buat artis berkenaan. Kita pun jangan hentam dia dengan cara tak profesional. Tunjukkan lagak orang berwibawa yang bijak selesaikan masalah ye=) Selamat pagi semua.

3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Nadh wat satu entry pasai ni dah.

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/dipanjangkan-dari-gambit-saifullah-by.html

Wanita Mutalib said...

macam tu pun ada kan miss ran..

Nur Syahida said...

apa nak jg skrg ni kan..mcm2 kes

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers