CORETAN TERBARU NADH

3# L.O.V.E

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sahabat, cintai aku seadanya jangan pernah hati berubah menjadi cinta sang kekasih..kerna aku nak kita bersahabat selamanya...

Ps: Dia pun sahabat dan aku harap begitu sampai bila-bila.

13 comments:

Gen2Merah said...

selamat pagi sahabatku Iffah.

terima kasih kerana sudi menjadi sahabat saya di alam maya ini.. salam ukhuwah.. semoga persaudaraan kita akan sentiasa mekar sepanjang zaman....

Mieza said...

Assalamualaikum Iffah,
Kita sentiasa mengharapkan persahabatan tulus ikhlas.

ahsfantasy24 said...

byak persahabatan akan suram lepas
dia menggenggam cinta,
tapi sahabat sejati tak akan jadi macam tu :)

shera haifa said...

=)

Rosalia said...

penuh makna :)

Nong Andy said...

Jangan tukarkan persahabatan dgn cinta.. eh? kita tak mungkin bercinta sebab kita sama-sama perempuan ahahahaha..

* Mana si Dia?

~..Lesung Batu..~ said...

perghh!!!heee semoga kita bersahabat sampai bila2..sayang kamu sangat2!!

reenapple said...

cinta sesama sahabat sebagai seorang sahabat..=)

saya cello191 said...

sahabat mau jd kekasih..mmg susah..
janggal jdnya~~
^^

Arra Ahmad said...

bersahabat itu lagi best..:)

ijA said...

Iffah , kita sahabat di alam maya..hehe....suke2..thanks jadi pengunjung setia blog kita bila kita updates..thanks again..sahabat maya yg awesome..

Lea Isnawi said...

betul tu
jgn hilang kwn sebab cinta

Eza Boom Boom :) said...

kalau dah jodoh, terima je la ehh :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers