CORETAN TERBARU NADH

1# L.O.V.E

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Cinta lahir dari hati tanpa sebarang kata...
cinta juga bisa hilang tanpa petanda...
hargailah cinta sementara ada...
kerna cinta bisa lenyap sekelip mata
Kata-kata cinta untuk semua. Akan diupdate dari masa ke semasa. Ikut tahap kelajuan otak jiwang berfikir.

Ps: Untuk dia yang mengada!

20 comments:

aimie amalina said...

*super duper nice!*




hahahaha
laju jek
owner peneraju cinta kot ni :))

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hati...mmg begitu.rasa suka tak diundang. rasa benci tak dipinta !

Eza Boom Boom :) said...

cinta berubah-ubah. Moga sayang semakin merimbun, benci semakin layu.

sea_lavender said...

wah2 puitis sekali tntg CINTA =)

QasehSuci said...

super jiwang!!!

Kalamhati said...

cinta adalah anugerah dari Allah..=)

Mishter Izwän said...

interesant!!! nk copy boleh, nk try usha awek pakai ayat ni. hahaha

Woofer Storm said...

aku cinta kau apa adanya.selagi aku masih bernyawa..

#untungnya si dia^^

r-5 said...

huhu untung si dia~ hahaha

reenapple said...

rasa cinta tu sakit..=)

EZAD AMIR said...

Arhhhh ipah jiwannnn!!

sea_lavender said...

cinta itu indah dn nikmat tidak ternilai dr Allah buat hamba-Nya.. =)

ahsfantasy24 said...

cinta datang dan pergi,
sukar untuk mencari yang sejati :)

Cik Pulau said...

cinta datang dari hati..
tanpa perlu dipaksa-paksa..
andai ianya cinta sejati..
pemiliknya pasti Allah Maha Esa..^^,

♥ p a a n i ♥ said...

jiwang :)
tp betul, hargailah sementara ianya ada hehe

Sunah Sakura said...

next please...

Eera Shera said...

suka sgt ayat ni..suwit ;)

Nong Andy said...

nice one!!

*Aku tak larat nak menjiwang.. tapi seronok baca n3 jiwang :)

kiera'sakura said...

akak xreti nk berjiwang-jiwang nie....

aDisH.sHidA said...

cinta sejati hadir tnpa disedari

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers