CORETAN TERBARU NADH

32# Wordless Wednesday

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sumber: Google
Ps: Dia suka belajar.

16 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

byknyer buku..

aimie amalina said...

peveret opah ni!

KaK LimAh Si SupiR said...

ske blaja tp xske membaca :P

Gen2Merah said...

tuntut la ilmu sebanyak yang mungkin (",)

Cik Pulau said...

banyaknya buku yu..
nak study ke tu.. hiii~

maszull said...

assalamualaikum iffah...wah byknya buku2 tu kembali mengajar ker...:)

cik Kartun said...

ilmu x abis blajar di dunia nie ;)

KuNanGKuNanG said...

membaca jambatan ilmu..:)

kiera'sakura said...

akak lebih suka mengira dri membaca..hihihihi

mas saari said...

kembali mengajar!

H.J said...

buku apa dia macam tu...?

Hanie_Dew said...

ooo...Iffah Afeefah tu suka belajar ye..bagus bagus

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah,
sangat molek kalau minat belajar :)

Rozuan Ismail said...

betol ke study byk ni

Juliet_iRa~" said...

bz dah ea..

selamat berjaya final year student..:)

Eera Shera said...

nantok tgk buku hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers