CORETAN TERBARU NADH

Spontaneous Thursday#23

Aku bukan superstar yang mempunyai wang berjuta,
Aku bukan pendusta yang asyik tipu saja,
Aku hanya pelajar dan tugasku belajar,
Jadi jangan hairan aku asyik tiada.

Khas untuk korang. Aku dah mula sem 7 jadi banyak kena kejar. Siapkan kertas cadangan dan pelbagai mak nenek lain. Jadi amatlah sibuk. Hujung minggu nak balik ke tak nak? Sedang mencongak...

Ps: Nak lupa pasal dia sebentar.
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

shiema sufian said...

fokus belajar ye. belajar elok elok. gudluck (:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck ipah.klu tak blk hujunglarat mgu tak payah blk la..tp klu rindu blk je ye.

KuNanGKuNanG said...

blajar rajin2...:)

Eera Shera said...

ala balik la..dekat je kan hehe

Gen2Merah said...

belajar baik2 ye Ifah.. suka baca penulisan Ifah yang simple tapi padat isinya.. sempoiii...

K O R I E said...

Wah, tinggal stahun jealah yea..

gudluck!

.........cP~ said...

Fokus2...tak lama je lagi tu..all the best..time ni la nak sibuk dan pening..

Cik Pulau said...

belajarlah sementara masih berpeluang..hiksss

aimie amalina said...

x pe..opah sokmo paham!
weeee :))

chayok2 kak ngahh :))

Nong Andy said...

oh.. iffah sibuk study. mudah-mudahan semuanya berjalan lancar :)
(Balik je lah hehe)

*Aku sibuk macam ribut taufan di opiz smpai otak pun mcm nak 'jam'

Juliet_iRa~" said...

balikkkkk selagi blh balik..hee

akk sem 7 ngan sem 8 tiap2 minggu blk..heee ;p

kiera'sakura said...

utamakan mana yg utama dlu.. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers