CORETAN TERBARU NADH

Untukmu insan yang bergelar Ayah

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM


Untuk ayah...
Tak ada kata yang terucap. Terima kasih tak terhingga untuk segalanya. Terima kasih bagi nama Iffah Afeefah kepada anakmu ini. Nama yang cukup indah. Terima kasih kerana merotan sejak kecil. Kalau tak takkan jadi manusia agaknya. Terima kasih. Terima kasih dan terima kasih lagi.

Ps: Dia sayang ayah dia. 

18 comments:

EZAD AMIR said...

hihi...smpaikan ucapan happy birthday untuk hero kamu tu...

EZAD AMIR said...

btw,nama ko mmg cantik...nk pinjam leh?mne taw kot2 dpt anak nanti leh letak kt anak aq..ekekekeke

Bidadari Syurga said...

happy besday uncle.... semoga dimurahkn rezeki n sihat hndknya

sea_lavender said...

selamat hari lahir buat ayah iiffah afeefah =) smoga d pnjgkn usia dan dtambhkn rezeki..

Luqeem™ said...

nama seindah rupa. :)

happy birthday ayah k.iffah

ada dedication jugak kat blog sy. hehe

ijA said...

ayah hero terbaik bagi diriku..

Rozuan Ismail said...

happy birthday to ayah iffah!! semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah SWt!!

cik Kartun said...

selamat hari lahir buat ayh iffah..
semoga ayh iffah sentiase d rhmati d d lindungi ilahi k ;)

mas saari said...

happy birthday to ayah iffah!

kiera'sakura said...

slamat hari lahir untuk ayah iffah :)

Paris Lipton said...

bufday ayah kite lagi 2minggu, slalu terlupe!

Eza Boom Boom :) said...

hepi befday uncle :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari lahir buat ayah.moga Allah memberi kesihatan yg baik buat ayah

Cik Pulau said...

cakap kat ayah yu hepy buffday yer..
tanya dia ingat ai lagi tak??
hehehe..

Asyikin said...

happy birthday uncle :)

Suhaili Sarif said...

sayang abah akak jugak
susah nk jmp org dedicate utk ayah die.hmmmm

Faaein Talip Roy said...

selamat ulang tahun buat ayah Iffah..

sayanglah ayah kita walau siapa pun dia.. ^^,

aimie amalina said...

weeeeee
dekat2 je besday mak dgn ayah ye :)

epi besday pakcik :))

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers