CORETAN TERBARU NADH

View blog via mobile

Zaman sekarang dah ramai sangat yang guna smartphone, segala jenis tab yang boleh digunakan untuk online 24 jam. Ya makin moden dan canggih. Aku tak terkecuali. Bila pakai tabby aku jadi lebih gila blog. Tapi tak adalah canggih manapun bila pakai ni.

Mungkin senang nak jenguk blog selalu. Tapi tak semestinya aku asyik guna dia je. Cuma masa berjalan sangat membantu bila ada gadjet ni. Nak blogwalking pun senang. Nak taip entry on the spot apatah lagi. Seronok!

Yang tak seronoknya, bila blogwalking kena loading blog orang yang sangat berat. Lama tunggu. Penyelesaian? Senang, korang yang mana tak ada view blog via mobile boleh tengok kat tutorial. Google je. Ramai blogger yang masih belum ada mobile web. Jadi mudahkan kerja kami dan kami mudah nak jenguk blog anda hehe.

Ps: Dia ada buat tutorial rasanya.
Published with Blogger-droid v1.7.4

20 comments:

Lelaki Ini said...

huhuh
xmmpu nk beli hndset mhal

Rozuan Ismail said...

ok kantoi bf ko blogger jugak.nak korek satu persatu

teha said...

gune lappy jee sng.. hehe

KaK LimAh Si SupiR said...

ok..nt kaklimah cube ^_^

diana said...

siapa dia tu??
bagitau la..akak nak cari tutorial kat blog dia..
:p

Lea Isnawi said...

on9 guna lappy je
takmampu nak beli tabby

Kalamhati said...

akak punya blog bleh view via mobile kan?
akak pun kdg2 guna phone je nk jenguk blog kawan2

akoo pae said...

huhu akoo pakai enset cikai je..

Paris Lipton said...

wuuu berat ai berat xloading kt tabby tu? huhu

Eera Shera said...

pakai hp cikai je..x mampu huhu..tp senang la kan nk update..kt mana2 bleh update

Gua said...

wahh, seronoknya dapat online guna mobile. :)

..ika itu aku.. said...

kocek nipis tak mampu nak beli hp mahal..
msti tak puas buka blog via mobile..
kecik sangat..huhu

hitamanis said...

pakai smart fon mmg besh. tp klu nak blogging kene pki laptop gak br pueh hati

JIJI YU said...

aku guna nset ada lampusuluh tu je

r-5 said...

hahaha saya tahu blog saya berat maafkan saya.. :p

aimie amalina said...

huwaaaaaaaaaaaaa
x sabo nak kijoooo
boleh beli tabby gak :))

Eza Boom Boom :) said...

hee, takde tabby lagi. Ntah kena tunggu berapa tahun lagi la :P.

.........cP~ said...

Masih pakai sony ericson S302. Belum mampu nak blogging sambil jalan.

Cik Pulau said...

untung ler ada tabby..
ai ada teddy je..
nama tuk teddy bear ai..
hahaha

kiera'sakura said...

akak mula rasa nk pakai tab, tp bila pk balik tab tue blm jadi keperluan lagi akak simpan dlu hajat tue.. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers