CORETAN TERBARU NADH

Spontaneous Thursday#24

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Ada orang kata nak masuk meminang, aku terus reject awal-awal. Padanlah muka dia, werk.

Ps: Dia kata suka aku tanpa sebab. Puihhh.

14 comments:

FasiHaH SupiaN said...

ish3......kak ifah ni...sape suh tolakkkk

shark said...

lor...
cam x bes jer alasan mamat tu
hehe

reenapple said...

await tolak? kenal hati budi dulu.. tak kenal maka tak cinta.. hehehe.

shera haifa said...

fuyoooo

Naniey TJ said...

bguslah..... da d thn akhir...cpt2 trime pinangan

Eza Boom Boom :) said...

awat tak terima?? huhuk. Tak ready lagi eh?

.........cP~ said...

Pergh...Tu dah ada laki nak tu..hahah. Langkah bendul la gamaknya.

EZAD AMIR said...

Ni sape lak pinang?hr tu warna kasih ape ntah..

mas saari said...

tolak?? belum sampai seru lah ni...heheheeee

eeiyss said...

hehe..macam2~
puan eeiyss datang singgah tgk kata2 spontan yang menarik dan tertarik di sini... sambil folo~hhooho

Juliet_iRa~" said...

wahhhh..heee

kata nk kahwin awl aritu?ahaha

Cik Pulau said...

untung ler..

Nong Andy said...

Suka tanpa sebab? oh.. cinta tak perlu alasan kot hehehe...

dah tolak?

agaknya dia pinang tak baca bismilah hehehe...

kiera'sakura said...

wahhhh sweetnye 'Dia'.. hihihii

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers