CORETAN TERBARU NADH

4# L.O.V.E

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

"Cinta itu pelik. Kejap dia datang kejap dia hilang. Macam chips more kan?"


Nota Iffah: Cerpen: Ku pinang kau dengan bismillah akan dipublish malam ni. Nantikan ye =)

Ps: Dia berjiwang kat komen entry 2#L.O.V.E. Kata je aku jiwang. Dia pun sama.

14 comments:

ijA said...

xsabar nak baca..

EruzuLiyana said...

cinta nih kadang2 macam bunga api, time menyala comel je, bila dah abes 'bunga', dah takde gunanya. dipijak.

FasiHaH SupiaN said...

alamak....dahla tajuk tu tajuk lagu peberet.huhuhu

mas saari said...

setakat ni cinta akak tak pernah lagi hilang...
mungkin dah sampai masanya iffah ikat cinta tu kuat2 kot? heheheee

najwa nano said...

cinta datang dan pergi.

shera haifa said...

cinta kpd Allah S.W.T yang tak akan pergi. Insyallah..:)

akoo pae said...

simpan dalam peti besi,tak hilg lah. hee =p

tomatokering :) said...

hamboihhhhhhhhhhhhhhhh ~ tapi kite nak jiwang jugak :p

yana-feehily said...

harap ada kesempatan nk baca :)

Paris Lipton said...

ceh nmpak kat dash board dah publish pastu error, slh time eh.....huahuahua love saranghae

nasha sanza said...

sangat memberi makna padaku....=)

Nong Andy said...

Cinta memang pelik.. dan ia akan buat orang yang terkena penyakit cinta menjadi sangat pelik :)

menangis.. meraung kerana cinta? oh.. peliknya manusia yg telah jatuh cinta!!

Cik Pulau said...

yg pasti.. chipsmore memang sedap.. hahaha

Eza Boom Boom :) said...

chipsmore banyak cokelat chip.. Kalau kita asyik makan je, habes la roti kita tu. So, kena banyak beli chipsmore.. huahua! :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers