CORETAN TERBARU NADH

Saya suka baca blog awak!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Apa perasaan korang bila orang komen, mesej, cakap yang dia suka baca blog korang?

Teruja kan? Jadi aku pun manusia yang normal. Aku suka bila orang suka. Terima kasih daun keladi sesiapa yang suka baca blog aku ni. Rasa nak menangis terharu. Haha poyolah kau, Ipah!

Ps: Dulu dia kata dia suka baca.

16 comments:

Eza Boom Boom :) said...

hehe. eza pun suka. tacing je rasa time baca tu kan?? ^^, Salam hari jumaat iffah :)

Faaein Talip Roy said...

haah.. betul.. suka jugak baca blog ini..

sebab tu ada masa..

akan singgah ke sini.. ^^,

*ipah.. nama panggilan kakak akak tu.. hehehe..

QasehSuci said...

Qaseh pun suka kalau iffah dtg baca entri Qaseh...heheh

KAKAKMU said...

SAYE SUKE JUGEK...HOHO

run aziluz said...

terima kasih je? duit kopi takdak ? :P

btw, ada adakan lah masa untuk membaca ya. membaca jambatan ilmu. cewah.

Asyikin said...

kalau sy pun sy teruja ^_^ !

K O R I E said...

saya mmg suka baca blog akak ^^

msredcheesecake said...

Akak suka datang sini, ntah kenapa ntah, apa yg best pun tatau.... Hheee....

Nong Andy said...

Suka..... :)

selalu buat isu yg menarik :)

maszull said...

assalamualaikum iffah...wah teruja la nampaknya ni...hehehehe....:)

EruzuLiyana said...

takabes2 isu senior junior, padahal kat mahsyar nanti, tadenya nak soal kau senior dari mana. menyampah betol dengan senior yang bajet hot. tapi, silakan bersabar ye cantik, Allah bersama dengan orang yang sabar.. :)

aimie amalina said...

gagagaggagaa
berbunge2 ati kak ngahhh :))

r-5 said...

hahaha tak pernah lagi ade orang komen gitu.. wakkaka.. ermm walau pun orang tak suka kita buat aje.. :p

Eera Shera said...

suka sgt2 belog ni..tuan punye belog pun ai suka..auww songsangkah ai haha :p

Anonymous said...

dulu suka, sekarang pon suka. tiap-tiap hari baca. sila jangan mengada nak buat status bukan-bukan. ketuk kang

-dia-

kiera'sakura said...

akak senyum sorang2 bce komen ats nie... hihihihi

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers