CORETAN TERBARU NADH

Gath ALAMANDA

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Okey aku curi link semua dari Ujang. Malas backlink. Haha korang boleh terjah. Kami newbie. Baru nak berkenalan. Tapi memang rasa artis asyik ambil gambar je. Kamera tak ada. Sadis. Sekian!



www.alongusop.blogspot.com (Along terima kasih ye)
www.enulwanie.blogspot.com (Kita dah berkenalan tadi kan?)
www.masahmadsafwan.com (Ya saya selalu tengok video tutorial dia ni)
www.BroFramestone.com (Erk dia? Peramah sangat. Suka kan jadi paparazzi!)
www.wacanaku2009.blogspot.com (Memang tak tahu yang mana tapi follow blog dia)
http://yanananako.blogspot.com (Dia ni paparazzi Bro Ben)


Yang lain tak berapa cam. Hehe seronok jumpa semua!

 Post by,

Miss Ran 

5 comments:

cik pulau said...

lalalala~
entri kedua pasal gath nampak..'
keh3...

mira ellyna said...

besh ooooo ermmm

aliarosli said...

kenape link yang kat bawah semua mrs secretary punye?

ke memang die?

atau salah link??

fRaMe+LenSeS said...

op jugak ka tadi.? alaa. rugi ny nadh tadapat ikut.. T.T

Pembawa_Wacana said...

ala....yang pakai baju vampiria warna merah...:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers