CORETAN TERBARU NADH

Bila aku pergi GATH!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Serius kadar kelajuan tetiba. Otak pantas membuat keputusan. Ayuh cik pulau kita pergi GATH. Tadaaaa. Tula lambat bagi keputusan. Semua orang tak ada kat food court. Mana diorang? Dahlah seorangnya number pun tak ada. Jadi terpaksa call member sakura budika. Erk yang join survivor. 

Yang join kena kontek guna hp. So call lah owner si donat pelangi. Call dapat number along. Along yang gila berpantun. Call punya call dia tak angkat. Dia kata tak boleh jawab sekarang. Dah terfikir mesti diorang pergi tengok wayang.

Jadi tercongok tunggu mereka sekeluarga ehhh. Bukan seblogger. Sejam lebih jugak. Pergi jalan. Oh ya bawa adik. Al maklumlah pemalu. Haha diorang keluar. Cuak! Nampak diorang berkumpul depan bowling. Bertegur sapa. Serius tak kenal kaum wanita. Kenal yang lelaki je. Bro ben, Bro Framestone dan Ujang. Ada seorang blogger Mas rasanya. Yang lain sorry tak kenal. Along pun kenal bila Cik pulau bagitau. Haha

Walaupun sekejap jumpa tapi puas. Berbaloi jumpa sifuku. Serius suara, muka sama. Macam kenal lama bila dengar dan tengok muka dia. Haha malu nak beritahu ID kat sini. Ramai kenal cik Pulau. Ai tak pemes. Biasalah. Yang penting happening. Ingat dapat jumpa Sunah=(. Seronok jumpa kawan baru. Walaupun malu-malu kambing. Along terima kasih tunjuk jalan. Serius terhutang budi. Jumpa lagi ai belanja okeh?
 Post by,
Miss Ran 

5 comments:

cik pulau said...

hahahaha..
klakar giler kot..
dah la lmbat sampai..
org dah siap layan movie sume..
papepun.. enjoy.. even sekejap je jumpe dgn yg len2.^^,

Tasha said...

adoi....jeles la pulak sebab tak dpt join.....huhuhu..... sedih pun ada gak ni.

Pembawa_Wacana said...

enjoy!! :D

mas saari said...

alah tak berkenalan pun ngan Miss Ran tadi...sori sangat2!

next time kita jumpa lagi tau!!

forever love said...

kak sunah mana ada.. die baru sampai sini kan dari serawak

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers