CORETAN TERBARU NADH

Special thanks to Mr

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Siapa-siapa? Adalah. Haha bukan apa. Tadi kan aku ada post sesuatu. Ala yang ini. Selesai sudah masalah. Kod tu je kot problem. Hai susah kalau newbie ni. Semua tak tahu. Haha tapi terima kasih kat adik sorang ni. Sebab dia, masalah aku settle.

Hah dia ni peramah tau. Dua kali jumpa dah. Sangat muda tapi macam-macam yang dia tahu. Salutelah dek. Oh ya pasal entry blogger tu biarkan je. Orang dengki memang selalu macam tu. Tulis ikut perasaan. Just IGNORE HIM.

Ya adik yang mana? Adik yang ni. Mas Ahmad Safwan aka Mas. Tutorial dia sangat membantu. So mamarazzi dan ustazah tak bising dah=P

1 comment:

Sunah Mohammad said...

sape mamarazzi? kak shida eks? heheheheh

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers