CORETAN TERBARU NADH

Yahoo Mesengger

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sekarang ada lagi ke orang membuka Yahoo Mesengger? Aku pun lama tak bukak. Last bukak hari tu sebab survivor sakura budika. Lepas tu senyap sampailah jiran aku suruh add dia punya YM. Lama betul tinggalkan dunia chatting ni.

Er YM ni berjasa kot. Ramai aku kenal dari sana. Jangan ingat chatting tak mendatangkan faedah. Samalah macam blogging. Cuma secara tak formal. Kita berkenalan. Kita kawan. Add Facebook. Ada dah kahwin pun. Masa aku kenal diorang belum kapel lagi.

Alhamdullilah. Siapa kata cinta alam maya tak berhasil? Ramai jugak blogger mula mengenali hati budi masing-masing melalui blog. Cewah siapalah tu ye. Yang penting korang jaga batas. Bahagia. Jangan lepas break up terus maki hamun kat blog. Tak baik.

Kesimpulannya, jangan ingat YM ni sekadar hiburan je. Tanpa YM tak ada Ran. Ran yang sibuk kat setiap room chat. Yang kononnya popular. Erk popularlah sangat. Ingat lagi pasal ID yang ada. Banyak tu. Kelakar bila kenang balik. Tapi aku kembali sebagai Ran juga kat dunia blog.

Siapa yang pernah chatting dengan aku mungkin akan kenal. Oh nama dia lebih kurang dengan budak YM tulah. Ran jugak. Kira macam trademark. Tapi sekarang aku selesa pakai nama sendiri. Bukan apa. Janggal tetiba jumpa orang. Miss Ran. Aku tak berpaling sebab ingat dia panggil siapa tadi. Wakaka=P

Ps: Kat mana pun kita berada ingatlah jaga tutur kata. Jangan sesekali menimbulkan rasa tak puas hati antara satu sama lain. Selamat berblogging=)

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

waahhhh.. ai kenai yu kat chatting jugak kan? lalalalala~~ :P

fina wani said...
This comment has been removed by the author.
Sunah Mohammad said...

manaaaa....add i cepat! mintak id kat nadh!

mas saari said...

akak dah lama tak guna YM sebab kat opis kena block...

kat rumah bolehlah!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers