CORETAN TERBARU NADH

Pinar mata dek penangan CINTA

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Erk cinta siapakah? Erm taklah. Kan hari ni berblog cerita pasal cinta. Semua join segmen bro beng. Tunggu jugak segmen dari cik mat. Hehe aku join segmen cinta kat sini by encik Hakim. Lama dah. Puisi tu ditulis lama dah. Masa join contest kat blog. Copy paste je. Eh salah? Aku punya suka hatilah nak copy banyak kali. Puisi ni jugak dah menimbulkan kekecohan kat FB. Erk biarlah yang lepas. Usah dikenang.

Aku punya mata berpinar sebab asyik melawat semua orang yang join segmen cinta tu. Jadi macam-macam makna cinta aku jumpa. Terbuai pulak rasa. RINDU untuk berkarya. Hehe nantikan saja dari aku. Bukan apa, sejak isu hangat tu aku jadi down nak menulis karya. Yalah aku bukan penulis profesional bak kata satu pihak tu. Jadi aku rehatkan otak jap.

Erk cinta adalah perasaan yang indah. I love it! Benar kata pengomenku, dalam hati MISSRAN ada taman. Wakaka minah jiwang aku ni rupanya. Baru sedar. Ehek! Jadi hargai cinta selagi ia ada. Kejarlah walaupun sukar. Bukan semua dapat hadiah tak ternilai seperti ini. Jadi jumpalah ayah dan bunda si dara untuk meminang. Perkara baik kita lekaskan. Ye tak? Ni nak buat pantun merisik lagi ni. Errr yang dulu ada lagi=P

 Post by,
Miss Ran 

2 comments:

Sunah Mohammad said...

cepat2..nak baca semua tentang cinta! hahahahaha~

Miss Ran said...

erk takde idea lagi la..hehe da bace lom cerpen y bru tu..ady ngn sunah jugak plakonnye

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers