CORETAN TERBARU NADH

Masih ingat Sayembara menulis cerpen sajak?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kalau korang ada baca. Banyak entry pasal ni. Hari terlebih gembira. Bukan apa. Hari tu kan aku dengan member pergi Majlis Penyampaian. Sampai Ketua Menteri datang kami pun nak balik. Bukan apa. Penat menunggu. Lagipun dah tahu kalah. 

Kami pun nak cepat masa tu. Member ada hal. Jadi kami balik dengan membazirkan masa 2 jam kat sana. Memang dia ada kata kalau datang dapat sijil penyertaan. Tapi kami balik awal. Agak kecewa tak dapat.

Tapi balik dari Alamanda tadi cek mail box. Cuba teka? Mesti korang dapat agak. Ya sijil dapat. Bangga okeh. Walaupun tak menang aku ada menyumbang kat Melaka tu. Terima kasih Melaka sebab bagi aku tumpang belajar kat sana. 

Wah MELAKA is the best! Dengar khabar tanpa rokok. Boleh pergi shopping dengan gembira. I like!

2 comments:

waN Mohd Salim said...

aik .. gule2 pon minat sastera ke

saveqmm said...

tahniah walaupun kalah tapi dapat pengalaman kan..
apa yg penting tu sijil bukti kita sertai..
apapun,saya blogger baru..saya ikut awak sini..
jemput ke blog saya..http://saveq.blogspot.com/

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers