CORETAN TERBARU NADH

Singgah blog aku sat , bleh ?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sedang sedih. Oh sesungguh tiada siapa menjangka apa yang ALLAH telah RENCANAKAN untuk kita semua=)
Santai Bersama BEN ASHAARI
Klik gambar
Klik sini untuk join.

20 comments:

..cik gugu.. said...

sggah cni ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

ninie_azriena said...

ninie dtg singgah sini hjg minggu..
salam perkenalan ye :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Sunah Sakura said...

sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... datangggggggggggggggggggggg! tak sempat lagi nak baca semua entri yang berdesup2 kat sini! ggrrrr!

cik pulau said...

singgah singgah..
nak join gak..
lalala~

Acik said...

segmen apa plak nih? x paham, kena gi blog BA agaknya ...

selendang merah said...

singah sini..dari blog abg ben.:)

Nadzirah K. said...

woot2..datang singgah :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

wawa zulkafli said...

singgah dr blog abg Ben..hehe...kenal2 meh...jom3..hehe..btw, follow u

http://wawazulkafli.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Singgah blog aku sat , bleh ?

ainondreamergirl♥ said...

dtg jenguk tuan tanah. hye

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

muz said...

singgah disini.... :>

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

et said...

salam kenal...

semakin obses mencari kenalan baru
n selesa disini

et

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

A M E ! said...

hello there . saya singgah sini sat ya dari list segmen 'Singgah Blog Aku Sat , Bleh' , anjuran Uncle Ben Ashaari kita ya .

salam kenalan saya ucapkan . you can call me ame . HAHA . :)) saya ada blog , dan saya nak jemput anda singgah blog saya pule .

boleh ? singgah sat pun jadi laa . HAHA .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

well , have a great day ahead ya . ohh , keep on blogging and dont stop ya ! ;) wish you all the best !

Meck said...

selamat berkenalan!

http://meckomecka.blogspot.com

Lulu Caldina said...

Weewit, lulu singgah sini...
Hai awak!! :)

sab solhi said...

saya jalan2 dari jaoh singgah blog awak... =)

http://cyndersab.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Cik Bell said...

haaaaaaaaaaaa!!semput!!
sampai pun gak kat blOg nie~
hehe
salam perkenalan n fOllow ;)

Nur Zulaikha said...

singgah sini dan follow..
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

osHin said...

oshin datang nak berkenalan :)

maaf lambat datang singgah sini...

http://gurlgemini.blogspot.com

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers