CORETAN TERBARU NADH

Saya gentel awak punya...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
entry melekat sampai malam ni!

Tiba-tiba aku teringat masa muda dulu. Eh bukan muda. Beberapa hari lepas. Ada jamuan. Kami diminta buat persembahan. Satu group telah membuat persembahan begini...

Saya pegang awak punya
awak pegang saya punya
kita sama-sama pegang
pegang ee nya


Saya ramas awak punya
awak ramas saya punya
kita sama-sama ramas
ramas ee nya

Saya picit awak punya
awak picit saya punya
kita sama-sama picit
picit ee nya

Saya gentel awak punya
awak gentel saya punya
kita sama-sama gentel
gentel ee nye

Korang fikir apa? Lucah? Hampir 80% berfikiran lucah. Jadi benda ni jadi bahan lawak. Padahal ini lagu yang menggembirakan. Lagi-lagi untuk bakal-bakal guru. Ajar murid-murid. Memang menarik. Tapi double meaning. Sama lah macam lawak yang ada sekarang. Lucah bukan main. Tak malu-malu dah.

Nak tahu pegang, picit, ramas dan gentel apa? Tunggu. Malam esok aku update!
Post by,
Miss Ran 

12 comments:

tulips etu chinta.. said...

hahaah . .

sumpah cm lucah wey !

Miss Ran said...

macam je..belom update..kasi surprise haha

fRaMe+LenSeS said...

tu dia.. bunyi cam comel. apa dia tu.. ;)

btw kamu, blog ini comel, lagu pun comel. Nadh suka. ;)

Salam singgah dari Nadh.
lawat dari blog Ady.
Assalamualaikum..

fyna said...

hehehe....
lucah!!~




jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

deeya said...

ta sabar nak tunggu malam esok ! bhahaha !

Miss Ran said...

@frame haha comel kan? tenkiu2..hehe nah cokolat

@fyna dtg mlwt kamu..lucah ke

@deeya haha tak sabar eh? wat sminggu la

Solihin Zubir said...

hahaha.. apa benda la yg dimaksudkan tu eh?
tertanya2.. cepatla update.. heheh..

Miss Ran said...

haha suka cuakkan org

nazirulhazwan~ said...

argh, ape pon ni tetap lucaj, nak report kt polis, ni kire sexual harrasment.haahha

Miss Ran said...

mana ade hahaha

Farhan Zulhusmi said...

owh...gangguan seksual...hahaha....
cm menarik...update lah lagi....hehehe

Miss Ran said...

farhah nanti kejap lagi update...stay tuned

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers